Kuka voi rekisteröityä Terapeuttini.fi -sivustolle?

Terapeuttini.fi -sivustolle voivat tällä hetkellä liittyä lyhytterapeutit, lyhytterapeuttiopiskelijat, psykoterapeutit sekä psykoterapeuttiopiskelijat.

Miksi minun kannattaisi liittyä Terapeuttini.fi -palvelun käyttäjäksi?

Terapeuttini.fi -sivuston avulla parannat näkyvyyttäsi ja tarjoat asiakkaille vaivattoman ja helpon tavan ajanvaraukseen. Asiakkaat näkevät heti etusivulta, onko sinulla aikoja vapaana, ja milloin ensimmäinen vapaa aika on.

Vältät myös riskin siitä, ettet saisi korvausta tekemästäsi työstä. Palvelun kautta varatut ajat maksetaan ajanvarauksen yhteydessä, joten voit olla varma, että asiakkaat maksavat laskunsa.
Vältyt myös aikaa vievältä laskutukselta sekä saatavien seurannalta ja perinnältä.
Palvelun käyttö on myös turvallista sekä sinulle että asiakkaalle. Asiakkaasta palveluun tallentuu vain sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite tallentuu palveluun ajanvarausvahvistuksen lähettämiseksi sekä sinun ja asiakkaan yhteydenpidon varmistamiseksi.

Voit myös linkittää hakuprofiilisi esim. omille verkkosivuillesi, some-kanaviin ym. ja päinvastoin.

Miten voin rekisteröityä?

Rekisteröityminen on vaivatonta ja nopeaa. Täytät vain sivustolta löytyvät tiedot itsestäsi, hyväksyt käyttöehdot ja klikkaat rekisteröidy-painiketta. Kun tietosi on tarkastettu, saat sähköpostilla ohjeet myyntitilin luomiseen ja muihin mahdollisiin jatkotoimiin. Ja näin olet valmis ottamaan asiakkaita vastaan.

Profiilin voi piilottaa oman profiilisi perustiedot-kohdasta. Profiilisi säilyy piilossa ja voit missä vaiheessa tahansa laittaa profiilisi esiin kirjautumalla palveluun tunnuksillasi ja poistamalla profiilin piilotuksen.